• (+30) 210 213 2223
  • (+30) 217 000 6600
  • Λεωφ. Βεΐκου 36, TK 11147, Γαλάτσι, Αθήνα
  • info@remax-canopus.gr
× Αναζήτηση ακινήτου

Καριέρα

Σκέφτεστε μια νέα καριέρα στο χώρο του Real Estate ;

Μήπως κουραστήκατε από την ίδια παλιά ιστορία ;

Τότε γράψτε τη δική σας μέσα από τη RE/MAX Canopus !

Η RE/MAX Canopus είναι η σωστή επιλογή για όποιον έχει maximum φιλοδοξίες και maximum κίνητρα. Βάλτε τον εαυτό σας σε μια ενεργητική, συνεργατική κουλτούρα και δεν υπάρχει όριο στο τι μπορείτε να πετύχετε. Το αποτέλεσμα ; Η δυνατότητα να ακολουθήσετε τον τρόπο ζωής που θέλετε.

Γιατί RE/MAX σημαίνει :

  • Maximum Αποτελέσματα
  • Maximum Προμήθεια
  • Maximum Συνεργασία
  • Maximum Εξυπηρέτηση
  • Maximum Απόδοση

Στη RE/MAX Canopus θα λάβετε πολύ περισσότερα από μια τυποποιημένη εκπαίδευση και καθοδήγηση. Θα αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα εκείνα τα εργαλεία που θα ολοκληρώσουν την ανάπτυξή σας σαν Σύμβουλος Ακινήτων. Αυτή η προσέγγιση δεν έχει τέλος. Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας σας, θα είστε εκτεθειμένοι σε συνεχείς ευκαιρίες και προκλήσεις για την εξέλιξη και βελτίωση της δικής σας επιχείρησης ακινήτων.

Στη RE/MAX Canopus θα έχετε στη διάθεσή σας μια ολόκληρη σειρά από τεχνολογικούς πόρους αιχμής. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε βάσεις δεδομένων διαχείρισης δυνητικών πελατών αλλά και ακινήτων, να παραπέμψετε πελάτες σε συμβούλους και γραφεία σε όλο τον κόσμο, να δημιουργήσετε δικές σας στρατηγικές μάρκετινγκ και πολλά άλλα.

Στη RE/MAX Canopus, δουλεύετε για τον εαυτό σας, αλλά όχι μόνοι σας.

Η RE/MAX Canopus είναι εκεί που οι καλοί γίνονται καλύτεροι και οι καλύτεροι κορυφαίοι !

Η εταιρία μας εστιάζει σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να διαθέτει ο υποψήφιος/α. Θα μπορούσε κάποιος/α να διαθέτει αρκετά πτυχία και ακαδημαϊκούς τίτλους αλλά εάν δεν διαθέτει τα σωστά χαρακτηριστικά, δεν θα εξελιχθεί τελικά σε έναν πολύ καλό Σύμβουλο Ακινήτων. Στην πραγματικότητα, πάνω απ' όλα, η προσωπικότητα είναι ένα βασικό στοιχείο για την επιτυχία. Ορισμένα άλλα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την αυτοπεποίθηση - καθώς θα αντιμετωπίζετε πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους κάθε μέρα - εξαιρετικές δεξιότητες επικοινωνίας, πάθος και φιλοδοξία. Και, όπως συμβαίνει με τις περισσότερες σταδιοδρομίες πωλήσεων, θα πρέπει να είστε ενθουσιασμένοι, αποφασισμένοι και φιλικοί.

Η ύπαρξη μεταφορικού μέσου κρίνεται απαραίτητη, καθώς και η δυνατότητα να επενδύσετε στον εαυτό σας και στην ανάπτυξη και προβολή της δικής σας επιχείρησης. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε έτοιμοι, εντός ενός εύλογου χρονικού διαστήματος από την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής σας, να προβείτε στην αναγγελία έναρξης επαγγέλματος και φυσικά να αποκτήσετε και την απαραίτητη εκ του Νόμου άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. 

Αν πιστεύετε ότι διαθέτετε τα παραπάνω, στείλτε το βιογραφικό σας στο info@remax-canopus.gr ή εισάγοντας τα στοιχεία σας εδώ, συμπεριλαμβάνοντας απαραιτήτως τυχόν προηγούμενη εμπειρία στο χώρο, ή σε θέσεις πωλήσεων, marketing, δημοσίων σχέσεων, εξυπηρέτησης πελατών, κλπ. Μετά από αξιολόγηση θα ακολουθήσει η πρώτη συνέντευξη, η οποία αναλόγως περιορισμών, μπορεί να γίνει και διαδικτυακά.