• (+30) 210 213 2223
  • (+30) 217 000 6600
  • Λεωφ. Βεΐκου 36, TK 11147, Γαλάτσι, Αθήνα
  • info@remax-canopus.gr
× Αναζήτηση ακινήτου

Ποιοι είμαστε

RE/MAX Canopus είναι ο σύγχρονος διακριτικός τίτλος της ΚΑΝΩΠΟΣ Ι.Κ.Ε. στον τομέα του Real Estate και της διαχείρισης ακινήτων.

Η επωνυμία μας προέρχεται συμβολικά από τον Κάνωπο, τον άλφα (α) Τρόπιδος, τον δεύτερο σε φωτεινότητα αστέρα της ουράνιας σφαίρας, που χρησιμοποιείται κυρίως για την πλοήγηση των πιο σύγχρονων διαστημικών συσκευών. Ο συμβολισμός αυτός έγκειται κυρίως στο γεγονός ότι η εταιρία επιδιώκει να αποτελεί σημείο αναφοράς βάσει του τρόπου λειτουργίας της, που χαρακτηρίζεται από απόλυτη διαφάνεια, ακρίβεια και ειλικρίνεια, με επίκεντρο τον πελάτη και την υψηλή ποιότητα επιπέδου παροχής υπηρεσιών και προϊόντων.

Πιστοί στη δέσμευσή μας για συνεχή πρόοδο και ανάπτυξη, με 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα, έχουμε αποδεχτεί την πρόκληση (και ταυτόχρονα την τιμή) να γίνουμε μέλος του μεγαλύτερου δικτύου ακινήτων στον κόσμο, με το πιο αναγνωρίσιμο εμπορικό σήμα, και να δημιουργήσουμε το ισχυρότερο γραφείο στην ευρύτερη περιοχή, με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών μας σύμφωνα με τα πρότυπα που λειτουργούν τα αντίστοιχα γραφεία στις Η.Π.Α.

Οι ανεξάρτητοι Συνεργάτες του γραφείου μας επιλέγονται με τα αυστηρότερα κριτήρια και δεσμεύονται από κώδικες δεοντολογίας, υψηλών ηθικών και κοινωνικών αξιών και εργάζονται ασταμάτητα για έναν μόνο σκοπό : Την απόλυτη εμπειρία και ικανοποίηση των πελατών σε κάθε συναλλαγή που αφορά την ιδιοκτησία που διαθέτουν ή σκέφτονται να αποκτήσουν.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2013 από τον Πολιτικό Μηχανικό MSc και Εκτιμητή Ακινήτων, Θεοφάνη Ρούσσα, και μετέπειτα στελεχώθηκε και ενισχύθηκε με την προσθήκη στην εταιρική της σύνθεση και της Διαπιστευμένης Ασφαλιστικής Δια-μεσολαβήτριας και Συμβούλου Ακίνητης Περιουσίας, Φωτεινής Παπαχατζή. Και οι δύο διαθέτουν πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα και είναι εγγεγραμμένοι στα αντίστοιχα επαγγελματικά μητρώα και επιμελητήρια, διαθέτοντας τις αντίστοιχες άδειες ασκήσεως επαγγέλματος.

Η εταιρία είναι εγγεγραμμένη στο Γ.Ε.ΜΗ. με αριθμό 126049901000 και στο Ε.Ε.Α. με Α.Μ. εταιριών μεσιτών ακινήτων 303.